New In

NEW IN; PERFUMENår jeg var i Oslo i påsken kjøpte jeg denne parfymen fra The Body Shop. Den lukter helt himmelsk! Elsker den. 

- noen andre som har denne, eller har luktet den? hva synes dere? 

NEW IN; NAILPOLISH

Hola amigos! I går var jeg en tur på trekanten sammen med jenny. Kjøpte ikke så mye, men jeg kom hjem med disse 4 neglelakkene fra Essie. De kostet til sammen 160 kr og var på tilbud på nikita. Hvis du skal kjøpe en til full pris koster den jo 129 kr, så dette var billig! Ellers gjorde jeg ikke så mye annet i går. I dag har dagen gått til å spise, lese bok og bare slappe av. Nå skal jeg snart starte med litt norsk lekser. Ha en fin dag videre! 

- hva har du gjort i dag? 

YOU'VE GOT MAIL

foundation bare minnerals 

Hei! Da jeg kom ned i dag tidlig så jeg at pakken min fra blivakker.no hadde kommet. Åhh, disse foundationene fra Bare Minnerals er seriøst de beste jeg noen gang har prøvd! Har en fra før av som begynner å bli tom så da var det på tide og bestille en ny. I dag skal jeg i bursdag til min kjære farmor og etter det skal jeg på hockeykamp. Ha en fin dag!

- har du prøvd foundation eller noe annet fra bare minnerals? hva synes du om merket? 

NEW IN 010213

skjærf hm        maskara hm         kosesokker cubus 

Hei! Var en tur på Liertoppen i stad sammen med Jenny. Det var kjempe koselig. Koselig å snakke ordentlig med henne igjen, noe vi ikke har gjort på utrolig lenge. Line (link til bloggen hennes her) er på vei hit og vi skal ordne oss til bursdag. Tror denne kvelden kommer til å bli kjempe koselig med mye latter og god mat. Tar med kameraet så kan se om jeg får tatt noen brukbare bilder. Vi blogges! 

- hva synes dere om innkjøpet? 

PAKKE I POSTEN

solpudder BareMinnerals         leppestift BarryM

På mandag kveld bestilte jeg en pakke fra coverbrands og når jeg kom hjem i dag lå den i postkassen. Bestilte bare to ting denne gangen, men skal definnitivt bestille derfra igjen! Frakten er gratis og det tok utrolig kort tid å få pakken. Solpudderet er i fargen "warmth", grunnen til at jeg bestilte dette er fordi jeg trengte nytt. Leppestiften er da grønn som dere sikkert ser på bildet. For de som ikke vet det så blir den rosa når du tar den på leppene. Gleder meg masse til å prøve ut leppestiften, har hørt masse bra om den! 

- har du bestilt noe fra coverbrands før? Var du fornøyd? 

GUESS WHAT?

Gjett hvem som har vært flink å spille inn og redigere video til dere?!  Meg, haha. Er ikke så spennende video, svarene på spørsmålsrunden jeg  hadde for en stund siden.. 

STAY TUNED! 

INNKJØP 220912 Smykke - Bikbok 10 ,-    Singlett - Bikbok 99 ,-

 

Hei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra Liertoppen, og kjøpte med meg noen små ting. Jeg vet det er dumt å kjøpe singletter nå, men denne var så kul at jeg MÅTTE ha den. Jeg blogget ikke noe i går, og jeg beklager det.. Hadde en utrolig hektisk dag, så fikk desverre ikke tid. 

Hva synes du om innkjøpene? 


,

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits