oktober 2012

INSPIRATION #1

 

Alle bildene er hentet fra weheartit

- Hva synes du ? 

GREEN DIPDYE

Hola! Forrige uke tok jeg og Jenny grønn dipdye. Vi skulle egentlig ha blå nederst og grønn øverst, men det ble grønt over hele. Har utrolig lyst til å gjøre dette flere ganger, ble dødskult! 

- Hva synes du om dipdye? 

TUESDAY NIGHT

Hei fininger!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konfmøte. Snart skal jeg på ToneArt med Amelia. For dere som ikke vet hva det er, så er det der jeg synger! - hva har dere gjort i dag? 

HARD WORK

Heia! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Flink jente jeg! Hvis noen lure rpå hva jeg jobber med så vasker jeg noen VIP-bokser i en ishall. Er litt vanskelig å forklare, haha :-)  Akkurat nå sitter jeg å leser, siden vi har oppgave i norsk på skolen som går ut på å lese en bok og presentere den for klassen. Jeg leser "Vann til elefantene". Leser også L.A. Candy i den samme oppgaven i engelsk.

 

- Har du jobb? Har dere sånne oppgaver på skolen? 

 


SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 

HAHAHA, jeg sitter å tygger på tyggisen hele tiden! så sykt irriterende.

- Hva synes dere? 

FØLG MEGInstagram - kajaech

 
We heart it - kajahaugum

 


Formspring - kajahaugom

 

- har du bruker på noen av disse stedene? Legg igjen brukernavnet ditt så følger jeg deg! 

GUESS WHAT?

Gjett hvem som har vært flink å spille inn og redigere video til dere?!  Meg, haha. Er ikke så spennende video, svarene på spørsmålsrunden jeg  hadde for en stund siden.. 

STAY TUNED! 

SHOPPING MED GULLJENTA

God morgen! I dag våknet jeg opp til snø ute, noe jeg ikke liker. Hater vinteren, og spesielt snøen. Savner sommeren allerede! 

I går var jeg i Asker med Line, utrolig koselig :-) Jeg kjøpte faktisk ingenting utenom mat og en eos, det er ikke vanelig meg og ikke kjøpe noe. Tror det har noe med at jeg sparer penger til iphone. Jaja, nok om det. 
- hva gjorde du i går? 

DAGENS ANTREKK 131012

 

Genser - BIKBOK      Bukse - VEROMODA      Jakke - VEROMODA      Veske - VOLCOM     Smykke - Diva (Australsk butikk)   Sko - Ugg

 

- Hva synes dere? 

DAGENS ANTREKK

GENSER - bikbok    BUKSE - gina tricot   SMYKKE - bikbok   SKO - ugg 

kajahaugum

kajahaugum

15, Aremark

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits