mars 2013

10 ting du (kanskje) ikke visste om meg

... jeg er en tiendedel polsk. Oldefaren min er polsk, han ble sendt hit under krigen, så jeg har et polsk etternavn. 

... jeg har familie i Australia. I sommer var jeg i Australia og fikk endelig besøke min Australske familie. 
... jeg klarer ikke holde ting ryddig. Skapet mitt, rommet mitt. Jeg klarer virkelig ikke rydde. Når jeg først rydder bruker jeg minst 3 timer. 

... jeg hater når folk biter tennene sammen. Når folk biter tennene hard sammen og det kommer en klikkelyd. Hater det! 

... jeg smatter i søvne. Flere av venninnene mine klager over at jeg smatter i søvne. 

... kjennetegnet mitt er en svart prikk på øyet. Har en liten svart prikk på øyet, den synes ikke på lang avstand, men hvis du ser nærme kan du se den. Tror jeg har "arvet" det av pappa, han har lik.  ... jeg har hatt til sammen 8 dyr. Nå har jeg ingen dyr, men har hatt to undulater, et marsvin og fem fisker. 

... jeg hater å gå i joggebukse i offentligheten. Føler meg alltid så ekkel i joggebukse i ute, men elsker å gå med det hjemme.

... jeg er alltid sen til ting. Når jeg skal møte folk, skal på ting osv. Ender med at jeg må løpe veldig mye. 

... jeg synger alltid. Alle klager over at jeg synger hele tiden. Problemeet mitt er at jeg ikke klarer å være stille.

-  Noe dere ikke visste om meg? Hva synes dere om innlegg som dette? 

 

SMINKEN JEG BRUKER

foundation. i fargen "medium beige" - bare minnerals  solpudder. i fargen "warmth" - bare minnerals  maskara. the rocket volum express - maybelline 

Dette er den sminken jeg bruker hver dag fast. Bruker jo selvfølgelig annen sminke også! 

GOD NATT

Hallo! Tid for en ny oppdatering. Dagen i går gikk til 7 timers gåing inne i en stor hall med bare biler, etterfulgt av 5 timer i bil hjem. Dette er da grunnen til at jeg ikke rakk å blogge i går. I dag har jeg vært borte på lunsj hos noen familievenner og senere gikk turen til Line. Vi hadde det utrolig koselig, like we always have. I nuet sitter jeg .på rommet mitt og ser på Glee på Netflix. Jeg er helt avhengig. Vet det er ganske gammelt osv, men haha. Er allerede på episode 16 og jeg startet å se her om dagen. Har sikkert sett minst 5 episoder i dag. Nå er det snart tid for å sove. God natt folkens! 

Mens jeg har vært "borte" fra bloggen har jeg hatt tid til å ta litt bilder av forskjellige ting, og jeg har blitt mer opptatt av instagram. Jeg hadde satt veldig stor pris på om du vil følge meg der. Bare å legge igjen instagram brukeren deres i kommentarfeltet så tar jeg en titt innom. Min bruker er i alle fall: @kajaech 

- hva har dere gjort i dag? 

NAILS

Ja, nemelig. Negler. Kreativ overskrift.. Hater å ha sånne dager hvor jeg ikke er noe kreativ i det hele tatt. Tilbake til poenget med dette innlegget! I'm obsessed, jeg elsker seriøst denne neglelakken fra China Glaze. Den er lett og påføre, tørker fort, og det beste av alt! Den blir matt når man har påført den. I og med at det snart er sommer har jeg tatt frem denne fra i fjor og brukte den senest her om dagen. 

Har du prøvd neglelakker fra china glaze før? Hva synes du? 

 

SUMMERTIME

Hei og god morgen! I går hadde jeg en koselig dag i Oslo sammen med Line. Fikk utrolig sommerfølelse der jeg gikk i bare en tynn olajakke uten å fryse. Gatemusikere sang og spilte, og det minnet meg om sommeren. Merker hvor mye jeg ønsker at sommeren skal komme nå med en gang. Jeg kjøpte forresten litt klær og annet som jeg kan vise dere senere. Dessverre har kameraet mitt streiket. Neida, det er bare tomt for strøm, og jeg som er så flink til å lete har selvfølgelig ikke funnet laderen enda. 

Kjøpte to bikinier her om dagen som jeg tenkte jeg hadde lyst til å vise dere. Såå, here you go!

I dag tar jeg en tur til Sverige, kommer hjem i morgen kveld så blir sikkert null blogging fra min side. Kan se om jeg får forhåndsskrevet et innlegg eller to før vi reiser i dag.

Har dere lyst til å se innkjøp? 

GOD MORGEN

Hei! Lenge siden jeg har postet et innlegg nå, så det begynner vel kanskje å bli på tide. Jeg har hatt utrolig masse i det siste, prioritert skole, venner og familie for det meste. Nå er jeg mest sansynelig tilbake for fult, håper jeg. Blogging er jo så gøy. 

Nå skal jeg snart en tur til byen med Line. Så vi blogges i kveld. 

Ha en fin dag! 

Hva skal dere søtinger i dag? 

ARIZONA GREEN TEA

Var en tur i Sverige i stad og kjøpte meg litt forskjellig. Kjøpte blandt annet en grønn te som jeg ikke har turt å smake på enda.. Er det noen som har smakt den? haha. Den tar seg hvertfall bra ut på bilder selv om disse bildene ikke ble så bra. Tok sikkert 100 bilder, og dette var det som ble best. Får se om jeg får laget en liten video eller tatt noen brukbare bilder av innkjøpene. Nå skal jeg stappe i meg litt godteri og bare slappe av med en bok jeg kjøpte i går. 

- hva har dere gjort i dag? 

kajahaugum

kajahaugum

15, Aremark

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits