februar 2013

At the cabin

Ja, hei! Som overskriften sier er jeg på hytta. Kommer hjem i morgen, og jeg lover bra blogging fra torsdag om det er noen i det hele tatt som leser bloggen min (?) haha. Dette innlegget har tatt meg en halvtime å skrive + publisere fordi internettet er så utrolig tregt her. Dette ble et dårlig innlegg med et dårlig bilde, men det er bedre enn ingenting. - hva har dere gjort/skal gjøre i vinterferien da?

HARRYTUR

Hei søtiser! Dagen i dag har gått til bilkjøring, shopping og hockeykamp, noe som er grunnen til null blogging i dag. De andre dagene har jeg brukt på skole, trening og jentekveld :-) Kjøpte ikke så utrolig masse, men kan prøve å få til et innlegg eller en video om hva jeg kjøpte på mandag. I morgen skal jeg bare slappe av hjemme + at jeg må gjøre engelsk presentasjon. Hva har dere gjort i dag?  

NEW IN; NAILPOLISH

Hola amigos! I går var jeg en tur på trekanten sammen med jenny. Kjøpte ikke så mye, men jeg kom hjem med disse 4 neglelakkene fra Essie. De kostet til sammen 160 kr og var på tilbud på nikita. Hvis du skal kjøpe en til full pris koster den jo 129 kr, så dette var billig! Ellers gjorde jeg ikke så mye annet i går. I dag har dagen gått til å spise, lese bok og bare slappe av. Nå skal jeg snart starte med litt norsk lekser. Ha en fin dag videre! 

- hva har du gjort i dag? 

JEG SAVNER...

New York. 

Er den fineste byen jeg noen gang har vært i! Har helt klart lyst til å dra tilbake :-) 

- har du noen gang vært i new york? 

ANTREKK

- hva synes dere? 

JUSTIN BIEBER'S GIRLFRIENDNY LAKKERT

Hei! Lakkerte neglene mine i stad. Er litt usikker på hva jeg synes om resultatet, men her er hvertfall et bilde av det. Jeg har brukt en vanlig sølv neglelakk under og over tok jeg min "Happy Birthday" fra Deborah Lippmann. Nå skal jeg skifte litt og så sette meg i bilen på vei til trening. Blir deilig å trene litt igjen, føler jeg ikke har trent på en evighet. Resten av dagen i dag har jeg jobbet og vært på skolen, som er grunnen til at jeg ikke har oppdatert dere før nå. 

- hva har dere gjort i dag? 

YOU'VE GOT MAIL

foundation bare minnerals 

Hei! Da jeg kom ned i dag tidlig så jeg at pakken min fra blivakker.no hadde kommet. Åhh, disse foundationene fra Bare Minnerals er seriøst de beste jeg noen gang har prøvd! Har en fra før av som begynner å bli tom så da var det på tide og bestille en ny. I dag skal jeg i bursdag til min kjære farmor og etter det skal jeg på hockeykamp. Ha en fin dag!

- har du prøvd foundation eller noe annet fra bare minnerals? hva synes du om merket? 

GOOD MORNING

Hei! Da har jeg endelig kommet meg opp av sengen og fått spist litt frokost. Nå skal jeg ordne meg litt og så kommer pappa for å hente meg for å så dra på jobb. Gleder meg til å få den neste lønningen allerede. Etter jeg har vært på jobb skal jeg på butikken og handle inn litt mat og snacks før jentene kommer på besøk. Det blir nok en kjempe fin kveld. Har noen innlegg på lur som jeg kan se om jeg får postet senere i dag. Ha en fin dag, søtiser! 

- hva skal dere i dag? 

NEW IN 010213

skjærf hm        maskara hm         kosesokker cubus 

Hei! Var en tur på Liertoppen i stad sammen med Jenny. Det var kjempe koselig. Koselig å snakke ordentlig med henne igjen, noe vi ikke har gjort på utrolig lenge. Line (link til bloggen hennes her) er på vei hit og vi skal ordne oss til bursdag. Tror denne kvelden kommer til å bli kjempe koselig med mye latter og god mat. Tar med kameraet så kan se om jeg får tatt noen brukbare bilder. Vi blogges! 

- hva synes dere om innkjøpet? 

kajahaugum

kajahaugum

15, Aremark

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits