januar 2013

ROOM DETAILSTok noen bilder i stad av detaljer på rommet mitt. Tenkte bare å dele det med dere! Etterpå skal jeg på hockeykamp så tror ikke det blir så mye blogging, i alle fall ikke før jeg kommer hjem i kveld. Får se hva jeg rekker. Har en stor prøve i morgen som jeg må øve til også. Vi blogges! 

- hva synes dere om detaljene? 

PAKKE I POSTEN

solpudder BareMinnerals         leppestift BarryM

På mandag kveld bestilte jeg en pakke fra coverbrands og når jeg kom hjem i dag lå den i postkassen. Bestilte bare to ting denne gangen, men skal definnitivt bestille derfra igjen! Frakten er gratis og det tok utrolig kort tid å få pakken. Solpudderet er i fargen "warmth", grunnen til at jeg bestilte dette er fordi jeg trengte nytt. Leppestiften er da grønn som dere sikkert ser på bildet. For de som ikke vet det så blir den rosa når du tar den på leppene. Gleder meg masse til å prøve ut leppestiften, har hørt masse bra om den! 

- har du bestilt noe fra coverbrands før? Var du fornøyd? 

SUMMER IS BEAUTIFUL

Hei! I dag har jeg ikke gjort så masse egentlig, har vært hos Marie sammen med Astrid. Vi har bare skravlet og kost oss. Vi lagde også en god lunch med kakao og rundstykker, og så klønete som jeg er klarte jeg å søle en hel kopp med kakao utover meg selv. Gikk heldigvis bra med meg! I kveld skal jeg ta litt egentrening og forhåndskrive noen innlegg. Må nok også antageligvis øve litt til samfunnsfagprøven vi har på fredag. Ha en fin kveld alle sammen! 

- hva er deres planer for i kveld? 

THE BEST CURVE ON A WOMEN'S BODY IS HER SMILEDAGENS ANTREKK 280113

 

skjorte og smykke bikbok     bukse zara    jakke vero moda 

hva synes dere?

MINE FAVORITT NEGLELAKKEREssie / a cut above / buy me a cameo

Deborah Lippmann / Happy Birthday / Ray of light 

- Hvilke neglelakker er dine favoritter? 

TILBAKE TIL BLOGGVERDEN

Hei! Nå er det utrolig lenge siden jeg postet et innlegg sist og jeg synes det var på tide nå. Jeg regner med å få blogget hver dag, men det kan være dager jeg ikke får tid osv. 

- Hva har dere søtinger gjort mens jeg har vært borte? 

kajahaugum

kajahaugum

15, Aremark

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits