Inspiration

KEEP CALM AND WEAR MAKE-UP
TAKE ME BACK TO SUMMER PARADISE


Ja, da er det vinter igjen.. Selvom ikke snøen har lagt seg her enda er jeg sikker på at det ikke kommer til å bli så mye varmere de neste ukene. Det eneste jeg liker med vinteren er julen, og jeg kjenner jeg gleder meg til neste sommer allerede! 

- noen fler som gleder seg til sommer 2013? 

WONDERLAND

Ja, siden jeg da har fått dilla på å redigere bilder i pixlr kommer det nok en del av dem fremover! Skal virkelig skjerpe meg med bloggingen nå. Har så mye insperasjon og så mye på lager, men tar meg aldri tiden til å sette meg ned foran pcen og skrive eller legge ut et nytt innlegg. 

I helgen skal jeg på kino med søstern, vi skal se jakten på julestjernen, også skal jeg på øvelse på sangskolen. Vi øver til en julekonsert vi skal ha! Ellers må jeg øve på presentasjonen min, noe som jeg ikke er ferdig med.. Åhhh, hater skole 

- hva skal du i helgen? 

 

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

Har tatt bildet og redigert det i pixlr.com 

 

- hva synes du om bildet? 

BURSDAGS FEIRING

Hola! Akkurat nå ordner jeg meg til feiringen vi skal ha med familien senere i dag, i og med at jeg hadde bursdag for to uker siden og søsteren min har bursdag i dag. Vi feirer den sammen i år, noe vi har gjort i mange år. Dette blir nok en usunn helg, tror jeg må trene litt til neste uke :-) 

da ble det et arkiv bilde, siden jeg ikke har hatt ork til å finne frem kameraet.. 

- hva skal dere i dag ? 

LONG TIME AGO

hei alle! tenkte å gi dere en liten update før jeg drar i bursdag, begynner å bli lenge siden dere hørte fra meg sist. Har ikke skjedd så mye spesielt, men jeg lover å holde dere oppdatert, og om det ikke blir blogging hver dag skal jeg love dere at det kommer noen innlegg uansett. Håper dere respekterer at jeg har masse å gjøre og tenke på :-)  - hva er deres planer i kveld? 

INSPIRATION #1

 

Alle bildene er hentet fra weheartit

- Hva synes du ? 

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits