Hverdag

SMINKEN JEG BRUKER

foundation. i fargen "medium beige" - bare minnerals  solpudder. i fargen "warmth" - bare minnerals  maskara. the rocket volum express - maybelline 

Dette er den sminken jeg bruker hver dag fast. Bruker jo selvfølgelig annen sminke også! 

GOD NATT

Hallo! Tid for en ny oppdatering. Dagen i går gikk til 7 timers gåing inne i en stor hall med bare biler, etterfulgt av 5 timer i bil hjem. Dette er da grunnen til at jeg ikke rakk å blogge i går. I dag har jeg vært borte på lunsj hos noen familievenner og senere gikk turen til Line. Vi hadde det utrolig koselig, like we always have. I nuet sitter jeg .på rommet mitt og ser på Glee på Netflix. Jeg er helt avhengig. Vet det er ganske gammelt osv, men haha. Er allerede på episode 16 og jeg startet å se her om dagen. Har sikkert sett minst 5 episoder i dag. Nå er det snart tid for å sove. God natt folkens! 

Mens jeg har vært "borte" fra bloggen har jeg hatt tid til å ta litt bilder av forskjellige ting, og jeg har blitt mer opptatt av instagram. Jeg hadde satt veldig stor pris på om du vil følge meg der. Bare å legge igjen instagram brukeren deres i kommentarfeltet så tar jeg en titt innom. Min bruker er i alle fall: @kajaech 

- hva har dere gjort i dag? 

NAILS

Ja, nemelig. Negler. Kreativ overskrift.. Hater å ha sånne dager hvor jeg ikke er noe kreativ i det hele tatt. Tilbake til poenget med dette innlegget! I'm obsessed, jeg elsker seriøst denne neglelakken fra China Glaze. Den er lett og påføre, tørker fort, og det beste av alt! Den blir matt når man har påført den. I og med at det snart er sommer har jeg tatt frem denne fra i fjor og brukte den senest her om dagen. 

Har du prøvd neglelakker fra china glaze før? Hva synes du? 

 

SUMMERTIME

Hei og god morgen! I går hadde jeg en koselig dag i Oslo sammen med Line. Fikk utrolig sommerfølelse der jeg gikk i bare en tynn olajakke uten å fryse. Gatemusikere sang og spilte, og det minnet meg om sommeren. Merker hvor mye jeg ønsker at sommeren skal komme nå med en gang. Jeg kjøpte forresten litt klær og annet som jeg kan vise dere senere. Dessverre har kameraet mitt streiket. Neida, det er bare tomt for strøm, og jeg som er så flink til å lete har selvfølgelig ikke funnet laderen enda. 

Kjøpte to bikinier her om dagen som jeg tenkte jeg hadde lyst til å vise dere. Såå, here you go!

I dag tar jeg en tur til Sverige, kommer hjem i morgen kveld så blir sikkert null blogging fra min side. Kan se om jeg får forhåndsskrevet et innlegg eller to før vi reiser i dag.

Har dere lyst til å se innkjøp? 

GOD MORGEN

Hei! Lenge siden jeg har postet et innlegg nå, så det begynner vel kanskje å bli på tide. Jeg har hatt utrolig masse i det siste, prioritert skole, venner og familie for det meste. Nå er jeg mest sansynelig tilbake for fult, håper jeg. Blogging er jo så gøy. 

Nå skal jeg snart en tur til byen med Line. Så vi blogges i kveld. 

Ha en fin dag! 

Hva skal dere søtinger i dag? 

ARIZONA GREEN TEA

Var en tur i Sverige i stad og kjøpte meg litt forskjellig. Kjøpte blandt annet en grønn te som jeg ikke har turt å smake på enda.. Er det noen som har smakt den? haha. Den tar seg hvertfall bra ut på bilder selv om disse bildene ikke ble så bra. Tok sikkert 100 bilder, og dette var det som ble best. Får se om jeg får laget en liten video eller tatt noen brukbare bilder av innkjøpene. Nå skal jeg stappe i meg litt godteri og bare slappe av med en bok jeg kjøpte i går. 

- hva har dere gjort i dag? 

HARRYTUR

Hei søtiser! Dagen i dag har gått til bilkjøring, shopping og hockeykamp, noe som er grunnen til null blogging i dag. De andre dagene har jeg brukt på skole, trening og jentekveld :-) Kjøpte ikke så utrolig masse, men kan prøve å få til et innlegg eller en video om hva jeg kjøpte på mandag. I morgen skal jeg bare slappe av hjemme + at jeg må gjøre engelsk presentasjon. Hva har dere gjort i dag?  

NY LAKKERT

Hei! Lakkerte neglene mine i stad. Er litt usikker på hva jeg synes om resultatet, men her er hvertfall et bilde av det. Jeg har brukt en vanlig sølv neglelakk under og over tok jeg min "Happy Birthday" fra Deborah Lippmann. Nå skal jeg skifte litt og så sette meg i bilen på vei til trening. Blir deilig å trene litt igjen, føler jeg ikke har trent på en evighet. Resten av dagen i dag har jeg jobbet og vært på skolen, som er grunnen til at jeg ikke har oppdatert dere før nå. 

- hva har dere gjort i dag? 

GOOD MORNING

Hei! Da har jeg endelig kommet meg opp av sengen og fått spist litt frokost. Nå skal jeg ordne meg litt og så kommer pappa for å hente meg for å så dra på jobb. Gleder meg til å få den neste lønningen allerede. Etter jeg har vært på jobb skal jeg på butikken og handle inn litt mat og snacks før jentene kommer på besøk. Det blir nok en kjempe fin kveld. Har noen innlegg på lur som jeg kan se om jeg får postet senere i dag. Ha en fin dag, søtiser! 

- hva skal dere i dag? 

SUMMER IS BEAUTIFUL

Hei! I dag har jeg ikke gjort så masse egentlig, har vært hos Marie sammen med Astrid. Vi har bare skravlet og kost oss. Vi lagde også en god lunch med kakao og rundstykker, og så klønete som jeg er klarte jeg å søle en hel kopp med kakao utover meg selv. Gikk heldigvis bra med meg! I kveld skal jeg ta litt egentrening og forhåndskrive noen innlegg. Må nok også antageligvis øve litt til samfunnsfagprøven vi har på fredag. Ha en fin kveld alle sammen! 

- hva er deres planer for i kveld? 

TILBAKE TIL BLOGGVERDEN

Hei! Nå er det utrolig lenge siden jeg postet et innlegg sist og jeg synes det var på tide nå. Jeg regner med å få blogget hver dag, men det kan være dager jeg ikke får tid osv. 

- Hva har dere søtinger gjort mens jeg har vært borte? 

GREEN DIPDYE

Hola! Forrige uke tok jeg og Jenny grønn dipdye. Vi skulle egentlig ha blå nederst og grønn øverst, men det ble grønt over hele. Har utrolig lyst til å gjøre dette flere ganger, ble dødskult! 

- Hva synes du om dipdye? 

HARD WORK

Heia! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Flink jente jeg! Hvis noen lure rpå hva jeg jobber med så vasker jeg noen VIP-bokser i en ishall. Er litt vanskelig å forklare, haha :-)  Akkurat nå sitter jeg å leser, siden vi har oppgave i norsk på skolen som går ut på å lese en bok og presentere den for klassen. Jeg leser "Vann til elefantene". Leser også L.A. Candy i den samme oppgaven i engelsk.

 

- Har du jobb? Har dere sånne oppgaver på skolen? 

 


FØLG MEGInstagram - kajaech

 
We heart it - kajahaugum

 


Formspring - kajahaugom

 

- har du bruker på noen av disse stedene? Legg igjen brukernavnet ditt så følger jeg deg! 

SHOPPING MED GULLJENTA

God morgen! I dag våknet jeg opp til snø ute, noe jeg ikke liker. Hater vinteren, og spesielt snøen. Savner sommeren allerede! 

I går var jeg i Asker med Line, utrolig koselig :-) Jeg kjøpte faktisk ingenting utenom mat og en eos, det er ikke vanelig meg og ikke kjøpe noe. Tror det har noe med at jeg sparer penger til iphone. Jaja, nok om det. 
- hva gjorde du i går? 

,

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits