Diverse

F A V O R I T E S
CHANELMAC LIPSTICKS


BATISTETHE FAULT IN OUR STARSVERA WANG PRINCESS

BERLINAUSWITCHDUNKIN DONUTSDISNEY

Jobbedag

Heialle! I nuet jobber jeg med renessanse-oppgaven jeg har i K&H. Jeg startet nå for 10 min siden og den skal leveres på onsdag, samtidig skal jeg også ha RLEprøve. Jeg tror derfor det ikke blir så mye blogging disse to dagene fremover. Jeg har også forresten tenkt på lenge å starte å lage videoer, men er litt usikker på om jeg skal det. Er dere interessert i dette? I så fall, kommenter det hvis dere er. Jeg hadde det forresten supert på hytta i helgen.

 

HYTTEKOS

Hallo! Nå står baggen min pakket klar til jeg skal dra på hytta. Det blir koselig. Vi har ikke nett på hytta, så det blir ikke noe blogging før søndag eller mandag. I skrivende stund stapper jeg i meg sjokolade. Merker jeg føler det er fortjent, i og med at jeg ikke har spist noe usunt hele uken. Ikke som jeg kommer på hvertfall, haha. Ville bare oppdatere dere litt før jeg dro, så snakkes vi på mandag! Hva skal dere i helgen da? 

 

BEST PLACE ON EARTH
Var i London denne sommeren! Hadde en super tid med shopping, sight-seeing, turistattraksjoner og bare å gå rundt i gatene og langs Thames. Å, jeg savner det allerede. Noen av dere som har vært i London før? 

 

HERLIG ØKT

Hallo! Treningsøkten i sted var super. Har utrolig masse overskudd og energi nå, og jeg merker at jeg blir mye gladere også av å trene. Nå har jeg nettopp pleiet meg selv med leppeskrubb, ansiktsmaske og ansiktsrens, og det er tid for å legge seg. Jeg skal prøve å få til to oppdateringer om dagen, men er ikke helt sikker på om jeg får det til. Det er i alle fall verdt et forsøk! Jeg ser også at det har vært en del innom bloggen min i dag, men jeg har bare fått en kommentar. Jeg setter veldig stor pris på om dere gidder å kommenterre litt også, så jeg får lysten til å blogge. Tusentakk for at det faktisk er noen som gidder å lese dette:) 
MAYBELLINE

Hei! I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn lekser og vært med Line. Snart skal jeg på trening på Elixia, og det blir deilig å trene litt i og med at jeg ikke har trent siden sommerferien. Fant forresten ut at sikkert halvparten av sminken min er fra Maybelline i sted, haha! Elsker det merket. Jeg tror jeg kommer til å blogge mest om sminke på denne bloggen, men hvis det er noe annet dere vil ha innlegg om er det bare å rope ut. 
SMINKESMINKESMINKE

Hei! Jeg har lenge postet bilder av bare sminke, og har fått noen spørsmål om hvorfor jeg gjør dette og aldri skriver noen innlegg på bloggen. Grunnen til dette er rett og slett for å få bildene på instagram med en nogelunde god kvalitet. Spørsmålet mitt til dere nå er om jeg faktisk skal begynne å blogge igjen, eller om jeg skal fortsette å poste innlegg som før av sminke osv. Hvis ingen leser bloggen min ser jeg ikke noe vits i å begynne å blogge igjen, så det er opp til dere nå.
MY WATCHELIE SAABVICTORIA'S SECRETNAKED BASICS

BENEFITSINFUL COLORS

SLEEK

SUGAR LICIOUSWHAT TIME IS IT?SHOES


BABY LIPSDEBORAH LIPPMANN220613M A C

EYESHADOWS
RIMMEL MATCH PERFECTIONESSIE
TAYLOR SWIFTYANKEE CANDLEPEACENAKED
10 ting du (kanskje) ikke visste om meg

... jeg er en tiendedel polsk. Oldefaren min er polsk, han ble sendt hit under krigen, så jeg har et polsk etternavn. 

... jeg har familie i Australia. I sommer var jeg i Australia og fikk endelig besøke min Australske familie. 
... jeg klarer ikke holde ting ryddig. Skapet mitt, rommet mitt. Jeg klarer virkelig ikke rydde. Når jeg først rydder bruker jeg minst 3 timer. 

... jeg hater når folk biter tennene sammen. Når folk biter tennene hard sammen og det kommer en klikkelyd. Hater det! 

... jeg smatter i søvne. Flere av venninnene mine klager over at jeg smatter i søvne. 

... kjennetegnet mitt er en svart prikk på øyet. Har en liten svart prikk på øyet, den synes ikke på lang avstand, men hvis du ser nærme kan du se den. Tror jeg har "arvet" det av pappa, han har lik.  ... jeg har hatt til sammen 8 dyr. Nå har jeg ingen dyr, men har hatt to undulater, et marsvin og fem fisker. 

... jeg hater å gå i joggebukse i offentligheten. Føler meg alltid så ekkel i joggebukse i ute, men elsker å gå med det hjemme.

... jeg er alltid sen til ting. Når jeg skal møte folk, skal på ting osv. Ender med at jeg må løpe veldig mye. 

... jeg synger alltid. Alle klager over at jeg synger hele tiden. Problemeet mitt er at jeg ikke klarer å være stille.

-  Noe dere ikke visste om meg? Hva synes dere om innlegg som dette? 

 


hits