Blogg

At the cabin

Ja, hei! Som overskriften sier er jeg på hytta. Kommer hjem i morgen, og jeg lover bra blogging fra torsdag om det er noen i det hele tatt som leser bloggen min (?) haha. Dette innlegget har tatt meg en halvtime å skrive + publisere fordi internettet er så utrolig tregt her. Dette ble et dårlig innlegg med et dårlig bilde, men det er bedre enn ingenting. - hva har dere gjort/skal gjøre i vinterferien da?

30.09.2012

Hei!

Nå sitter jeg og chiller max på madrassen min.. åå den er så deilig. love. Neida, skal være seriøs. For ca to timer siden dro amelia og jenny hjem fra meg. Det var kjempekoselig! Jeg ga amelia sånn sykt mye tøy og sminke så nå får hun være fornøyd.. Jeg må si jeg er snill. Amelia spurte egentlig om jeg ville overnatte og det hadde jeg kjempelyst til... Men selvfølgelig hadde jo mamma og stefaren min drukker litt voksen brus så da kunne de ikke kjøre meg.. FAEN ELLER. 

Men vi skal jo overnatte en annen gang å da! YEY gleder meg. Men forresten så har Amelia også blogg. Jeg anbefaler dere å ta en titt siden hun blogger skikkelig bra, og hun tar fine bilder. Bloggen heter Ameliasmith.blogg.no! 

Men jeg må nesten gå nå så jeg bare slenger med noen bilder i fartaa:


bloomst

Hva synes du?

http://ameliasmith.blogg.no/

TRAVELT

Åhh, så travelt jeg skal ha det om dagen.. Er så mye med skole, sang, konfirmasjon og sånt! I dag har jeg vært på en konsert med sangskolen. Dritkjedelig, haha! Kom hjem for en halvtime siden, og nå er det tid for å pugge matte. Fuck matteprøven i morgen! Hva har du gjort i dag? 

ANBEFALING - LEPPESTIFTJa, da tenkte jeg å ha min første anbefaling. Er ikke så god til dette enda, men prøver så godt jeg kan. Jeg tenkte å anbefale denne leppestiften fra Max Factor. 

Positive ting: 

- Lett å påføre. Leppestiften er kremete noe som gjør det lett å påføre den, jeg synes dette er veldig bra! 
- Sitter lenge. Alle liker vel når leppestiften sitter lenge?
- Jevn farge. Den gir en jevn farge, og jeg garanterer at du finner en farge som passer deg!  

Har ingen negative ting å si om denne faktisk! 
Er utrolig fornøyd med denne, den kommer til å bli brukt mye! 

Har du prøvd denne? 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei! Da tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde der jeg svarer på spørsmål dere stiller meg. Jeg tenkte å ha denne nå, siden dere ikke kjenner meg så godt og jeg nettopp har startet denne bloggen! 

Er det noe du lurer på om meg? 

Welcome

Hola! 

Ja, da tenkte jeg å starte en ny blogg. Jeg kommer nok til å skrive mest om mote, foto, ja.. For det meste alle andre bloggere blogger om. Jeg kan jo fortelle litt om meg selv, jeg heter Kaja Haugum. Jeg er 13 snart 14 år og kommer fra Lier. Er ikke så mye mer å si, og hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet. Håper dere liker bloggen min og vil følge den :-) 

 
 

,

  • Jeg heter Kaja Haugum, 1998 modell. Blogger om mote og foto!

Kategorier


Arkivhits